井川 ジェニファー

noimage.png 井川 ジェニファー 専任講師

学位:日本研究修士、応用言語学修士

最終学歴:イギリス国立シェフィールド大学大学院日本研究修士課程修了

専門分野:言語取得、アカデミック・ライティング

主要研究テーマ:言語取得におけるメタ認知的知識

英語コミュニケーション、等

JALT (全国語学教育学会)
JAT(日本翻訳者協会)

Igawa, J., and Forrester, D. (2016). University in English ? Questions of confidence. The Language Teacher, 40(6), 9-13.

Igawa, J. (2017). Language Attrition, Equivalence, and the Philosophy of Language. JAT Perspectives 2017,15-16.

Leadership in Literature

This seminar will examine the concept of Leadership. We will read and discuss fiction and non-fiction texts to help us identify what the characteristics of a good leader are, why some leaders succeed and some fail. Students will be expected to read extensively in English to prepare for class. During class, students will be expected to participate actively.
 As students will also be expected to write summary and response papers, there will also be instruction in writing.